Over Sandra

BoxoOver Sandra

Sandra Korse is een opgewekte vrouw met een goed ontwikkeld gevoel voor smaak, sfeer en algeheel sentiment. Ze is sprankelend, inspirerend en intelligent. Of je nu een waardevol klankbord zoekt, een gedegen projectmanager of een enthousiaste dagvoorzitter, Sandra heeft een open en inspirerende houding naar elke opdracht. Ze heeft de gave om elementen van het hart te combineren met die van het hoofd. Deze kwaliteit maakt dat zij zich goed kan inleven, maar ook het beoogde eindresultaat voor ogen houdt.

Ze werkt vanuit het hart met een gevoel van authenticiteit die heel verfrissend is. Zij houdt ervan de wereld te ontdekken en verbindingen te leggen die vernieuwend en verrassend zijn. In alles wat zij doet is zij graag van (grote) betekenis. Ze weet hoe ze een team kan inspireren om daaraan bij te dragen (en lol te hebben op de weg ernaar toe). Ze is veerkrachtig en houdt wel van een pittige uitdaging. Haar emphatische houding, haar positieve inborst en haar creatieve denkvermogen maken haar een waardevolle toevoeging aan een uitdagend project of evenement, zowel in de te maken strategische keuzes als ook in de daadwerkelijke uitvoering.


Ervaring

Sandra is een ervaren project manager, heeft veel affiniteit en ervaring met marketing & communicatie, is maatschappelijk betrokken en wordt graag ingezet als dagvoorzitter. Met haar ervaring is zij goed in staat om te werken als:

• Project manager
• Dagvoorzitter
• Evenement organisator
• Kickstarter van nieuwe projecten

Inspirience is een woord dat helemaal bij Sandra past. De combinatie van ‘inspiration’ en ‘experience’ tonen haar unieke toegevoegde waarde in projecten. In alles wat zij doet zal zij vanuit deze waarde werken om het onverwachte te creëren.

Sandra foto kl

Betovering

Organiseert u een evenement en zoekt u een enthousiaste, inspirerende dagvoorzitter? Of werkt u aan een nieuw initiatief en zoekt u iemand die hierin kan meedenken en het project van de grond tilt? Iemand die anderen enthousiasmeert en inspireert om uw project tot een succes te maken? Sandra heeft de kwaliteiten om u hierbij te helpen!

Zij heeft een positieve inborst, is open en creatief en kent een plezierige manier van (samen)werken. In alles wat zij doet, voegt zij graag een vleugje magie toe. Of het nu het project zelf is of het team met wie ze werkt. Ze heeft de energie en het enthousiasme om anderen te inspireren en het beste uit anderen te halen om samen op weg te gaan naar een goed resultaat en met veel plezier.

Zoekt u dat vleugje magie of een energieboost om uw organisatie, project of evenement (nieuw) leven in te blazen, neem dan contact op met Sandra.

Contact

Sandra is telefonisch bereikbaar op +27(0)79-0538549.