Diensten

BoxoDiensten

Dagvoorzitter
Sandra krijgt lovende kritieken als zij als dagvoorzitter optreedt. “Een natuurtalent” wordt ze wel genoemd. Zelf geeft ze aan dat ze met zoveel plezier op het podium staat dat het bijna als vanzelf gaat. Sandra denkt actief mee in de voorbereiding. Zij bereidt zich uitstekend voor en zorgt er samen met u voor dat er een dijk van een programma staat, waarbij iedereen van begin tot eind geboeid en betrokken is. En waarbij alle aanwezigen na afloop vol energie de zaal verlaten.

Kick-starter / project manager
Sandra werkt actief als project manager en helpt ook u graag bij het opzetten van nieuwe initiatieven, nieuwe projecten of vernieuwende evenementen. Ze is een echte kick-starter en heeft het vermogen uw initiatief, project of evenement die boost te geven die het (zeker in het begin) nodig heeft.

Inspirience
Inspirience is een woord dat uitstekend bij Sandra past. De combinatie van ‘inspiration’ en ‘experience’ tonen waar het haar om gaat. In alles wat zij doet wil zij inspireren en mensen raken middels een mooie ervaring om daarmee het onverwachte te creëren. Inspirerend, creatief en professioneel.

 

Gerda Venema (Trans4Mate) over Sandra als dagvoorzitter: “Sandra is een snelle denker en to the point in haar communicatie. Heerlijk om mee samen te werken! Toen ze de bijeenkomst van NIVO begeleidde als spreekstalmeester en interviewer was ik helemaal overtuigd van haar kwaliteiten. Bij dit evenement was ik een van de sprekers en werd in het voortraject door Sandra op een plezierige en professionele manier geïnterviewd. Dit resulteerde in een heel interessant en boeiend gesprek op het podium, waarbij Sandra mij als spreker in mijn waarde liet en het gesprek op een fijne manier in goede banen wist te leiden. Goede voorbereiding is het halve werk en dat heeft Sandra als geen ander in haar vingers.”

Amber's Fotografie 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betovering

Organiseert u een evenement en zoekt u een enthousiaste, inspirerende dagvoorzitter? Of werkt u aan een nieuw initiatief en zoekt u iemand die hierin kan meedenken en het project van de grond tilt? Iemand die anderen enthousiasmeert en inspireert om uw project tot een succes te maken? Sandra heeft de kwaliteiten om u hierbij te helpen!

Zij heeft een positieve inborst, is open en creatief en kent een plezierige manier van (samen)werken. In alles wat zij doet, voegt zij graag een vleugje magie toe. Of het nu het project zelf is of het team met wie ze werkt. Ze heeft de energie en het enthousiasme om anderen te inspireren en het beste uit anderen te halen om samen op weg te gaan naar een goed resultaat en met veel plezier.

Zoekt u dat vleugje magie of een energieboost om uw organisatie, project of evenement (nieuw) leven in te blazen, neem dan contact op met Sandra.

Contact

Sandra is telefonisch bereikbaar op +27(0)79-0538549.