Kernwaarden uitgeschreven

BoxoKernwaarden uitgeschreven

Geniet!

Sandra’s motto in een woord: Geniet! Eenmaal gecommitteerd gaat Sandra er echt voor en maakt ze graag het verschil. Niet alleen middels haar gepassioneerde en energieke houding, maar ook door haar drijfveer om de best mogelijke resultaten te behalen. Het is een plezier om met haar te werken en haar positieve inborst voegt een prettige dimensie toe aan datgene wat ze doet. Haar werkwijze is verfrissend en betekenisvol. Ze heeft het in zich om een sfeer te creëren waarin anderen goed tot hun recht komen. Verder verrast zij graag met haar enthousiasme en vrolijkheid. Deze kwaliteiten maken haar een uitstekende projectmanager.

 

Wat anderen zeggen over Sandra:

“Samenwerken met Sandra betekent creatief, vrolijk en toegewijd werken aan een origineel en uitdagend product. Zij combineert focus met lichtheid en charme met daadkracht. Hoe nieuw de Agile ICT-project aanpak voor haar ook was, binnen de kortste keren deed ze full-swing mee als Product-Owner. Het samen ontwikkelen van een travel-app werd een feestje.” – Igo Corbiere (IgoConsult)


Kick-start

“The beginning is the most important part of the work.” Plato
En dat is precies wat Sandra graag doet: nieuwe projecten en initiatieven van de grond tillen! Ze beschikt over de juiste vaardigheden en de juiste houding om dingen en mensen in beweging te krijgen. Ze heeft een creatieve geest, is slim en inspirerend. Ze is een snelle denker en ze ziet verbanden die vaak tot verrassende, mooie ideeën leiden. Eenmaal koers gezet, is Sandra vastberaden om de gewenste resultaten te behalen. Bij Sandra spelen details een belangrijke rol, omdat zij gelooft dat je juist daarmee het verschil kunt maken.

 

Wat anderen zeggen over Sandra:
Ik ken Sandra als een vakvrouw. Een gedegen organisator en een effectieve merkenstrateeg. Maar wat Sandra echt tot een interessante partner maakt is dat zij verder gaat waar anderen ophouden. Met haar aanstekelijke enthousiasme, haar verbeeldingskracht en haar scherpe intuïtie, voor waar de echte waarde schuilt in een merk of organisatie, neemt zij die mee naar een volgend level van dienstverlening en appeal. Zij dringt door tot de kern van een merk en vertaalt die in een experience: in tekst, beeld en vormen die klanten raken en aantrekken.” Imke Musterd (Mus Verandert)


(van) Betekenis

“Peace is not won by those who fiercely guard their differences, but by those who with open minds and hearts seek out connections.” – K. Paterson

Bij Sandra draait het leven om waarde: het leveren van waarde en waardevol zijn voor anderen. In alles wat zij doet, probeert zij een extra dimensie toe te voegen: een vernieuwend element aan jouw bedrijf, project of product dat bijdraagt om te bewegen van goed naar uitstekend. Ze voegt graag iets toe waardoor het project en de organisatie positief opvallen. Noem het het toevoegen van een vleugje magie om mensen – en in het bijzonder de klant – het gevoel te geven dat zij speciaal zijn. Haar creatieve en innovatieve vaardigheden en haar vermogen om verbanden te zien, dragen bij aan de totaalbeleving. Sandra denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Wat anderen zeggen over Sandra:

“Vanaf onze eerste ontmoeting heb ik respect voor Sandra, zowel in haar rol als ondernemer als voor haar als persoon. Sandra is een zeer gedreven en succesvol zakenvrouw. Daarnaast is zij een zeer krachtige dame met een warme uitstraling. Zaken doen met Sandra is erg prettig. Sandra is betrouwbaar, eerlijk naar zichzelf en naar anderen, ze is resultaatgericht en last but not least: ze is in staat de belangen van beide partijen af te wegen en in balans te brengen.” Mirjam Broek (Puur Partners)

 


Uitdaging

You can’t depend on your eyes when your imagination is out of focusM. Twain

Sandra is een goede adviseur om aan boord te hebben, zowel als het gaat om strategische keuzes als ook bij de uitvoering. Ze is een snelle denker en haar brein ziet verbindingen die vaak leiden tot waardevolle ideeën die jou weer vooruit helpen. Sandra houdt wel van een pittige uitdaging. Dus mocht je er een hebben, neem dan contact met haar op!

Sandra vindt niets leuker dan nieuwe wegen vinden om de gewenste resultaten te behalen. Ze is volhardend, vastberaden en haar emphatisch vermogen is sterk ontwikkeld. Het is een plezier om met haar te werken, waardoor ze goed in staat is anderen te enthousiasmeren en uitdagingen te overwinnen.

 

Wat anderen zeggen over Sandra:
Ik ken Sandra enkele jaren sinds de introductie van Boxo. Sandra is iemand die het nut van netwerken goed begrijpt. Ze streeft haar idealen na en is met haar doorzettingsvermogen in staat om deze om te zetten naar resultaten. Regelmatig wisselen we ideeën uit hetgeen altijd weer leuk en leerzaam is. Samenvattend is Sandra te omschrijven als extravert, volhardend, intelligent en bovenal een gezellige persoonlijkheid.” Danny Hazewindus (PrePort International)

Betovering

Organiseert u een evenement en zoekt u een enthousiaste, inspirerende dagvoorzitter? Of werkt u aan een nieuw initiatief en zoekt u iemand die hierin kan meedenken en het project van de grond tilt? Iemand die anderen enthousiasmeert en inspireert om uw project tot een succes te maken? Sandra heeft de kwaliteiten om u hierbij te helpen!

Zij heeft een positieve inborst, is open en creatief en kent een plezierige manier van (samen)werken. In alles wat zij doet, voegt zij graag een vleugje magie toe. Of het nu het project zelf is of het team met wie ze werkt. Ze heeft de energie en het enthousiasme om anderen te inspireren en het beste uit anderen te halen om samen op weg te gaan naar een goed resultaat en met veel plezier.

Zoekt u dat vleugje magie of een energieboost om uw organisatie, project of evenement (nieuw) leven in te blazen, neem dan contact op met Sandra.

Contact

Sandra is telefonisch bereikbaar op +27(0)79-0538549.